GRATIS FILMVERTONING

Vrijdag 22 september 2023 om 19.30 uur
UBUNTU – Zandbergstraat

GRATIS FILMVERTONING / PRIJSUITREIKING
Komische familiefilm
“Huisvrouwen bestaan niet”

Korte inhoud (Nederlands gesproken!)
Loes heeft altijd een losbandig leven geleid; mannen kwamen en gingen weer, geld liet ze graag rollen en de zorg voor haar dochters liet ze vooral over aan háár moeder. Nu ze de 60 gepasseerd is, leeft ze nog altijd op die manier. Maar de bodem van de put komt nu rap in zicht: het huis waar ze in woont staat onder water en de deurwaarders staan voor de deur. Niet dat Loes zich gelijk zorgen gaat maken. Dat doen haar inmiddels volwassen dochters Marjolein en Gijsje wel voor haar. Zij hebben echter zo hun eigen scores. De chaotische Marjolein is getrouwd met Huib en moeder van 3 opgroeiende kinderen. Daarnaast werkt ze als journalist bij een regionaal dagblad. Nou ja, werkte … Marjolein wordt ontslagen. Er zit niets anders voor haar op dan zich tijdelijk volledig op de rol van huisvrouw te richten en nu eens wél naar de activiteiten van haar kinderen op school te gaan. Maar het leven van een huisvrouw is zo makkelijk nog niet…
Ontploffende wasmanden, bedden verschonen, kindertraktaties en zieke echtgenoten; zo maar wat onderwerpen die de revue passeren…

OPGELET: Voorafgaande inschrijving VERPLICHT tot uiterlijk zondag 17 september 2023 via:  jan.deschutter@skynet.be (aantal personen)

TIJDENS DE PAUZE: PRIJSUITREIKING ZOMERFIETSELING 2023.

Alle deelnemers worden persoonlijk uitgenodigd. De winnaars worden bekend gemaakt tijdens de pauze van deze voorstelling. ENKEL WIE AANWEZIG is, kan zijn/haar prijs in ontvangst nemen!

Er zijn 10 prijzen voor volwassenen, 10 prijzen voor kinderen tot 12 jaar. Tevens is er 1 hoofdprijs voor het 1ste gezin lid van Gezinsbond Harelbeke-Stasegem!

Groeit met je mee!